Kvalita potravin a výživa & recepty na každý den

Nakládaný tvaroh se sušenými rajčaty

Tuto zdánlivě obyčejnou a nudnou potravinu můžete povýšit na neobvyklou lahůdku. Vyzkoušejte tvrdý tvaroh naložit do oleje s oblíbenými bylinkami a sušenými rajčaty. Po uležení je skvělý jako zdroj bílkovin a tuku do těstovin, salátů nebo jen tak na topinku.

nakládaný tvaroh Pin Recipe
0 Přidat do oblíbených
Čas na přípravu 5 mins Čas vaření 5 mins Celkový čas 10 min Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 8 Kalorie: 1256 kJ/300 kcal 1 porce Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Na 8 porcí budete potřebovat:

Postup:

  1. Nakrájejte tvaroh na kostičky.

  2. Dejte tvaroh do uzavíratelné sklenice, nasypejte bylinky, koření a sušená rajčata, sůl a důkladně promíchejte.

  3. Zalijte olivovým olejem po okraj sklenice, tak aby byly tvaroh a bylinky zcela ponořeny v oleji.

  4. Sklenici uzavřete  a vložte do lednice alespoň na 3 dny. Takto nakládaný tvaroh vám vydrží minimálně 14 dní.

  5. Nakládaný tvaroh

Uvařili jste podle tohoto receptu? Podělte se s námi o to, jak vám chutnalo :-)

@umimejist

@umimejistcz

pinit
Zařadit pod
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Umíme jíst

Michaela

Píši o dobrém jídle, kvalitě a výrobě potravin, mýtech ve výživě...

Srdečně vás vítám na mém blogu. Můžete se tady inspirovat, jak sobě a své rodině snadno připravovat nutričně vyvážená jídla pomocí jednoduchých receptů z běžně dostupných surovin. Dále vám poradím s nákupem ,,zdravých“ a kvalitních potravin. Na blogu také najdete čtení o výrobě vašich oblíbených potravin a zajímavostech o výživě.

Add a review

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Add a question

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

0 Přidat do oblíbených
Min
0 Přidat do oblíbených

Share it on your social network